helenaslantliv.blogg.se

En blogg om mitt liv på landet. Familjen, djuren och gården

Dagarna fylls av liv

Publicerad 2022-06-05 13:15:51 i Allmänt,

Precis som jag vill ha det!
Det blir extra tydligt på helgerna. Det finns så mycket man önskar hinna med under dagar som är lediga för hela familjen. 
Direkt maken vaknade så hade Isabella taggat för att få berätta sitt önskemål. Isabella ville gå en promenad i skogen med hästen och hon ville faktiskt rida. Jag är helt överlycklig att hon helt plötsligt ville rida igen. Då hennes senaste försök slutade i en vurpa från hästryggen och jag var livrädd att hon aldrig mer skulle vilja rida. Det har gått ett bra tag sedan sist. Men det var en otroligt lycklig liten flicka som fick rida en liten tur på Arwens rygg. Satte körsele på henne så att det fanns en perfekt båge att hålla i och denna gång gick pappa på sidan och höll i.
 
 
 
Om några timmar är det dags för nästa grej. Alexander ska spela första hemmamatchen då vi tyvärr låg sjuka på säsongens första hemmamatch. Vi fick i uppgift att baka en kaka och vara med på fikaförsäljningen. Så igår doftade huset riktigt gott när maken tog på sig uppgiften att baka chokladkakor. Det är oftaste jag som bakar i detta huset. Men just dom där chokladkakorna är verkligen hans hjärtebarn  och dom kändes perfekta att ta med till fikaförsäljning. 
 
 
Men sedan vill man ju alltid hinna med dom vardagliga sakerna och dom är ju en miljon saker. Tvätten ska tvättas, det ska städas konstant när man har en stort hus med 2 barn som är totalt hopplösa på att dra fram. Jag bygger gräshage åt hästarna nästan varje dag. Är så skönt om dom praktiska sakerna är gjorda innan kvällen så att man får mysa ner i soffan för att se en film tillsammans. Eller bara få en lugn stund att sitta ner, prata, njuta av allt. Nu när det har varit så mulet väder har det gått utmärkt att njuta av tända ljus inomhus fast det är sommar och ljust.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Mamma och fru som bor på landet i norra Sverige. Har en son och en dotter. Vi har en mindre gård där vi bor med våra 3 hästar, 2 kaniner och 2 katter. Drömmer mycket om inredning och husrenovering/husbygge. Fullt upp i livet! Följ gärna med på vår resa.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela