helenaslantliv.blogg.se

En blogg om mitt liv på landet. Familjen, djuren och gården

Dagar som bara sprungit förbi

Publicerad 2022-07-05 23:36:31 i Allmänt,

Sommarvärme till max. Lediga sommarlovsbarn. En överhettad mamma. Det finns bara en sak som våra dagar handlat om. Var/när/med vem ska vi bada? Någon annan som känner igen sig? Varit alldeles för varmt för att vare sig jag eller hästarna ska orka med motion. 
Så vi har badat varje dag. I sjön, i älven, i vår barnpool på vår altan. Ibland alla 3 ställen på en dag. Barnen börjar vara stora. Har den mindre som är totalt galen i vatten. Jag gissar att hon knäcker koden snart. Den äldre som egentligen inte är så förtjust i vatten, han får kämpa på med att acceptera vattnet. Men det går framåt hela tiden. Nog kommer det att vara oerhört skönt när dom lärt sig simma. Men jag älskar att dom vill bada och har så roligt i vattnet. När dom får med extra badsällskap blir det extra kul. Och vi har även hunnit med en tripp till min brors flickväns familjs stuga. Där hade som skitkul. Min bror och hans flickvän är ju dom bästa på att leka med barnen och som alla barnen uppskattar det. 
 
Idag kom iaf första dagen med nederbörd. Då blev det helt galet istället. 2 omgångar av åskan och regnet son bara forsade ner. Vi behöver inte vattna i trädgården ikväll om jag säger så.
 
Tror att mina första pioner som äntligen slagit ut faktiskt klarade sig trots den piskande nederbörden.
 
 
 
Imorgon är planen att sätta igång hästarna igen. Om kroppen samarbetar. Fick lite pepp av min fina vän. Så nu jäklar samlar vi kraft. Dom går fortfarande på bete i mindre hagen så att stora beteshagen får växa upp några dagar. Går ingen nöd på dom pälsklingarna.
 
 
 
 
Nu ska jag sova. Håller tummarna för att morgondagen blir en dag med svalare väder. Hästmys. Snälla barn. Snäll mamma

Om

Min profilbild

Mamma och fru som bor på landet i norra Sverige. Har en son och en dotter. Vi har en mindre gård där vi bor med våra 3 hästar, 2 kaniner och 2 katter. Drömmer mycket om inredning och husrenovering/husbygge. Fullt upp i livet! Följ gärna med på vår resa.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela