helenaslantliv.blogg.se

En blogg om mitt liv på landet. Familjen, djuren och gården

Ledig fredag med lillhjärtat

Publicerad 2016-09-30 06:52:24 i Allmänt,

Just idag, på vår lediga dag, valde lilleman att göra morgon en bit efter fem. Men idag så gör det ingenting. Just idag orkade jag att se det positiva i det. Så när Danne hoppade in i duschen så gick jag ner och fixade vällingen. Sedan fixade jag lite morgonmys till frukost. Inte ofta som vi får sån tid tillsammans på morgonen. Ser det som en bra start på helgen.
 
 
 
 
Efter frukosten så gick jag ut till stallet. Mina stora hårbollar har fått sova inne under natten. Åskade och regnade riktigt mycket igår. Lervälling i hagarna. Nu får vi se vad resten av dagen bjuder på. Förkylningen har gått åt rätt håll. Har inte hostat så mycket nu på morgonen och det kändes inte som att svälja spik när jag åt. Dessutom så ska vi ÄNTLIGEN hämta hem Nash ikväll. Som jag längtat efter henne sedan jag lånade ut henne under sommaren. Får se om det blir en uppdatering ikväll.

Om

Min profilbild

Mamma och fru som bor på landet i norra Sverige. Har en son och en dotter. Vi har en mindre gård där vi bor med våra 3 hästar, 2 kaniner och 2 katter. Drömmer mycket om inredning och husrenovering/husbygge. Fullt upp i livet! Följ gärna med på vår resa.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela