helenaslantliv.blogg.se

En blogg om mitt liv på landet. Familjen, djuren och gården

En morgon på landet

Publicerad 2017-09-30 07:13:28 i Allmänt,

Dimman ligger över byn. Men vi har haft en ovanligt bra morgon. Barnen har sovit mycket bättre än dom har gjort på sistone. Jag har visserligen inte sovit sedan kl 6, men det var en lurvig katt som gick runt och jamade för att bli utsläppt i dimman. Jag kunde inte somna om och stannade nere. Resten av familjen vaknade nog ungefär 20 minuter senare. Efter att barnen fått välling och kläder på kroppen så gick Danne ut för att tända en brasa och ge Helmer sitt morgonhö.
 
Igår tog jag en promenad med Helmer. I väldigt vackert höstväder. Solen sken över oss och lyste upp alla magiska färger på träden. För att det skulle bli lite mera träning för honom så tvingade jag mig själv att göra någon typ att joggintervaller. Han var superduktig och efter ett tag otroligt lyhörd på mig och mina kommandon. Lyckades tom få till två galoppstarter.
 
Förutom att maken nog måste in för att jobba några timmar idag så tror jag ändå på en riktigt bra helg. Till middag så kommer nästan hela min STORA familj. Vi tänkte försöka oss på lite suring. Oj, vad jag längtar!
Men vi får nog börja med frukost. Eftersom att barnen ätit så blir det en frukost i lugn och ro. Jag tänker mig lite tända ljus, en varm kopp te och någon ostmacka. Ingen dum start på denna lördag.
 
 
Önskar er alla en undebar helg!
Kram
 

Om

Min profilbild

Mamma och fru som bor på landet i norra Sverige. Har en son och en dotter. Vi har en mindre gård där vi bor med våra 3 hästar, 2 kaniner och 2 katter. Drömmer mycket om inredning och husrenovering/husbygge. Fullt upp i livet! Följ gärna med på vår resa.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela