helenaslantliv.blogg.se

En blogg om mitt liv på landet. Familjen, djuren och gården

Sista dagen med sjukskrivning

Publicerad 2016-11-28 09:51:09 i Allmänt,

Måste erkänna att jag är nervös inför morgondagen. Att jobba en hel dag blir en jäkla utmaning. Men jag får göra mitt bästa. Går det inte så går det inte. Tror att min yrsel blivit bättre. Men jag vet inte hur lurad jag blir när jag trots allt är hemma och kan vila när den kommer. Då blir det fort bättre. Den är fortfarande där, absolut. Framförallt på förmiddagen. Men det går inte att anstränga sig för mycket någon tid på dygnet.
Bröstryggen är fortfarande inte bra efter kiropraktiker besöket. Gör allt jag kan. Tränar ryggen. "Fixar" till kotorna. Ska ta ett till besök under veckan. Blir det inte alls bättring måste jag höra av mig till sjukgymnasten. Måste finnas någonting man kan göra. Detta ryggproblem dök upp för mig när jag bar Alexander mycket när han var liten. Hur bra är det om jag har det redan nu, innan bebisen ens är född :-(
 
Gjorde en kämpainsats på morgonen, efter frukost. Idag är det faktiskt den 28 november. På torsdag är det 1 dec och då ska Alexander börja öppna sin paketkalender. Osäker på om jag fått ihop 24 paket så jag insåg att det var dags att kolla läget. Hade inte lyckats få ihop alla 24 egentligen. Men genom att tänka om lite och kolla vad vi hade gömt i våra skåp så blev det till slut 24 paket. Nu måste jag bara komma på hur vi vill sköta upplägget. Kan inte ha paketen framme i hans rum. Han skulle öppna dom på en gång. Så någon annan variant måste göras. Förslag?
 
 
Idag blir det jag och Alexander som fixar middagen och allt som ska göras på gården efter jobbet. Vi skickar Danne på viktiga uppdrag i den stora staden. Byter framruta på bilden idag, så den ska hämtas efter jobbet. Känns jätteskönt att slippa sprickan som går över hela rutan. Sedan har jag blivit så nojig över adventsljusstaken som jag köpte till Alexanders rum. Livrädd att han ska skruva ur någon lampa och stoppa i fingret om han är själv på sitt rum. Så vi får lämna igen den och nu tittar jag på någon mysig belysning som INTE har lampor som han kan fingra på. Rusta har en massa söta djur som har LED lampor i sig. Maken får se om någon verkar perfekt för hans fönster. Då kan jag slappna av lite mera. Finns både isbjörnar, en söt kanin och ett klot som jag gillar. Lite att välja på :-) Ska ta en bild sedan och visa vad vi valde. Om någon annan funderar på saker som känns säkrare att ha i ett barnrum.
 
Nu blir det lite mera inspiration. Som att det behövs ;-)
 
 
Ha en skön måndag!
Kram
 
 

Om

Min profilbild

Mamma och fru som bor på landet i norra Sverige. Har en son och en dotter. Vi har en mindre gård där vi bor med våra 3 hästar, 2 kaniner och 2 katter. Drömmer mycket om inredning och husrenovering/husbygge. Fullt upp i livet! Följ gärna med på vår resa.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela