helenaslantliv.blogg.se

En blogg om mitt liv på landet. Familjen, djuren och gården

Min längtan börjar ta över nu..

Publicerad 2019-01-22 20:26:32 i Allmänt,

Drömhuset! Älven! Skogen!
 
 
 
Det blir mer och mer verkligt för varje dag. Vi ska verkligen få flytta in i vårt nya hus. Och det är inte så länge kvar. Nu är det nästan nya beslut som ska tas varje dag. Ibland får jag lite panik över att ta ett beslut som ska gälla trots att man inte känner sig 100% säker. Men då går bygget framåt. Jag måste tvinga mig själv. Vi har bestämt badrumsmöbler, badkar, handdukstorkar, mera belysning.
Jag insåg idag att det snart bara är en månad kvar tills köket ska leveras. Det kommer att vara häftigt. Och det innebär att det snart bara är två månader tills vi ska flytta in. WOW WOW WOW! Eller tills huset ska vara klart med byggfirman iaf. Måste kanske använda någon vecka till tapetsering och målning.
 
I övrigt så känns det väl sådär...
Jag blir galen på denna kyla. Att den måste hålla i sig så himla länge. Noll aktivitet med hästarna. Vi har haft problem med delar som gått sönder i vår pelletsbrännare. Haft ruskigt kallt i huset. Så nu hoppas vi att det är löst så att huset kan bli varmt igen.
Lilla gumman är sjuk. Feber och en hemsk hosta plågar henne. Och jag vill, som vanligt, trolla henne frisk men det går ju inte.
Vi saknar vår älskade Alexander. Han är i Haparanda och lever livet. Har det hur bra som helst hos farmor och farfar. Är så glad att han sluppit våra kyliga dagar och kanske att han slipper få feber.
Jag skulle göra ett fint inlägg med en massa bilder. Men nu krånglar datorn och då blev jag sur som ättika. Det får bli en annan dag

Om

Min profilbild

Mamma och fru som bor på landet i norra Sverige. Har en son och en dotter. Vi har en mindre gård där vi bor med våra 3 hästar, 2 kaniner och 2 katter. Drömmer mycket om inredning och husrenovering/husbygge. Fullt upp i livet! Följ gärna med på vår resa.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela