helenaslantliv.blogg.se

En blogg om mitt liv på landet. Familjen, djuren och gården

Jag är så stolt!

Publicerad 2017-04-30 20:56:14 i Allmänt,

 
 
 
Att få se vår son växa och bli en underbar människa. Han är blyg och försiktig, men full av kärlek. Han sköter om sin syster och säger minst en gång per dag att hon är så söt/fin/underbar. Idag när jag gjorde mig i ordning på toan så hörde jag att han tröstade lillasyster och sa att hon är fin. När jag kom ut så låg han bredvid henne och höll hennes hand.
 
Isabella är idag 10 veckor. Tycker att vi hittat tillbaka till rutiner och saker som fungerar. Fjärde kvällen nu när vi lägger Alexander, läser böcker, pussas och kramas och sedan säger god natt. Han får somna själv. Han är så duktig! Underbara unge!
Gick nog extra bra idag. Han har inte sovit en enda minut. Han har haft besök av farmor och farfar idag. Så då har det varit bus och lek hela dagen. Det är så underbart med besök. Önskar att vi bodde närmare varandra.
 
Valborgsmässoafton har helt gått oss förbi. Vi har inte varit ute idag. Har toksnöat hela dagen. SIsta april, inte klokt!
Njut nu ni som är lediga imorgon också, det tänker vi göra!
Kram

Om

Min profilbild

Mamma och fru som bor på landet i norra Sverige. Har en son och en dotter. Vi har en mindre gård där vi bor med våra 3 hästar, 2 kaniner och 2 katter. Drömmer mycket om inredning och husrenovering/husbygge. Fullt upp i livet! Följ gärna med på vår resa.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela