helenaslantliv.blogg.se

En blogg om mitt liv på landet. Familjen, djuren och gården

Underbara sommarkvällar!

Publicerad 2017-06-20 07:02:10 i Allmänt,

Det är inte alltid helt lätt att vara mammaledig. Vi har en son som är 3 år och vill testa många gränser. Isabella är lite lätt missnöjd över värmen misstänker jag. Då är det tur att kvällarna finns. Jag försöker ta mig ut varje dag. Hästarna ska ha motion. Och det är mitt sätt att rensa tankarna och hämta energi. För i övrigt har jag barnen vid mig, dygnet runt oftast. Jag har offrat sömnen. Även om jag absolut önskar att jag inte behövde göra det. För lite sömn är så jobbigt. Efter mina ridturer har jag som mest energi sett över hela dagen. Synd bara att det är då man borde sova.
 
Igår var en magisk kväll, precis som sommarkvällar ofta är. Solen som lyste så vackert på ängar och mellan träden. Det var skönt med lite blåst. Det var inte sådär att hästarna blir alldeles tokiga utan bara lagom så att en del mygg blåsor bort.
 
 
Gårdagen bjöd på en del firande. Leo, min systerson, fyllde 1 år. Snacka om att tiden går fort. Så där var det en massa bus och lek. Gott fika. Men sedan så blev vår älskade Isabella 4 månader också. Så dagen till ära kokade jag upp lite morötter som jag mosade och hon fick smaka lite, lite av. Osäker på vad hon tyckte. Visade inte så mycket.
Idag har jag inga högre krav än att överleva. Sovit alldeles för lite för att känna mig som en människa. Men det är tisdag iaf. Nedräkningen mot räddningen, makens semester, pågår.
Må och mys!
Kram 

Om

Min profilbild

Mamma och fru som bor på landet i norra Sverige. Har en son och en dotter. Vi har en mindre gård där vi bor med våra 3 hästar, 2 kaniner och 2 katter. Drömmer mycket om inredning och husrenovering/husbygge. Fullt upp i livet! Följ gärna med på vår resa.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela