helenaslantliv.blogg.se

En blogg om mitt liv på landet. Familjen, djuren och gården

Förbereder

Publicerad 2017-01-29 12:02:48 i Allmänt,

Idag har vi tagit itu med allting som ska vara i ordning innan det är dags för bebisen att komma. Spjälsängen är inne, rengjord och bäddad. Airbagen är bortkopplad och babyskyddet monterat. Vi har bytt till liggdelen på världens bästa vagn. Vi har verkligen varit nöjda med den. Och BB väskan är ju packad sedan en tid tillbaka. Känns mera verkligt nu. Känns konstigt att vara såhär redo. Med Alexander hann vi inte med någonting alls. Alexander blev lite uppspelt när vi gjorde i ordning sängen. Han sa att bebisen kan komma nu :-) 
 
Igår hade vi en trevlig dag. Orkade en måste-sväng till Skellefteå. Skulle hämta ut tabletterna mot gravidklådan. Passade på att använda presentkortet jag fått av maken och köpa lite grönt och fräscht till hemmet.
 
 
Jag älskar både murgröna och tulpaner. Det finns oftast hemma hos oss. Men murgröna är inte helt lätt när man har torrt och varmt hemma. Och inte är bäst i världen på att vattna. Får lätt ohyra och torkar och blir ful. Men jag ger aldrig upp, köper nya.
Vi tog även en sväng på ICA MAXI och handlade en massa gott fika. Blev att fika och att se skidor hos mor och far när vi kom hem. Så kul att Stina Nilsson lyckades kämpa sig till en seger i sprinten.
 
Nu drömmer vi om våren som kommer med så mycket underbart!
Kram

Om

Min profilbild

Mamma och fru som bor på landet i norra Sverige. Har en son och en dotter. Vi har en mindre gård där vi bor med våra 3 hästar, 2 kaniner och 2 katter. Drömmer mycket om inredning och husrenovering/husbygge. Fullt upp i livet! Följ gärna med på vår resa.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela