helenaslantliv.blogg.se

En blogg om mitt liv på landet. Familjen, djuren och gården

Dagen efter

Publicerad 2017-12-25 08:04:02 i Allmänt,

Nu känns det som att lugnet råder. Även om det bara är tillfälligt. För imorgon är det min födelsedag och då kommer hela familjen tillbaka igen för att fira. Men just nu....just nu njuter jag av att gårdagen blev sådär varm, julig och full av kärlek. Precis som det ska vara. Alexander hade nog sin första jul när han faktiskt kände förväntan inför besöket av tomten. För han pratade om det några gånger på dagen. Han blev jättenöjd med sina julklappar. Men jag tror att han uppskattade att få leka med alla sina kusiner en hel dag allra mest. Bellabus var på ett strålande humör och babblade på mest hela tiden.  Det var oerhört spännande med alla barn som busade och alla saker som var överallt.
 
Maten var så ljuvlig. Eftersom att vi alla hjälps åt med att göra julmaten så är det inte så ansträngande att ha julen hemma hos oss. Alla hade lyckats MYCKET bra. Mums!
Tomten var också väldigt snäll detta året och vi är så tacksamma att han kom och hälsade på oss ❤
 
Vi satsar mest på barnen numera och lottar bara så att vi vuxna ger och får en julklapp. Detta året fick jag ge min mor. Och fick mitt paket från syrrans sambo. Han skötte sig utmärkt och jag fick något som jag önskat mig i över ett år. Underbara Nobili ljuslyktor. Bild kommer på dom såklart. Hade dom inte tända just för tillfället.
Idag ska vi njuta av varandra. Jag ska ge uppmärksamhet till mina hårbollar ute på gården. Vi har även en hel del städning kvar att göra. Alexander fortsätter att leka med sina nya saker. Just nu håller han på att baka lussebullar 🤣 Han fick ett enormt bakset av mina syskon.
Jag önskar er alla en riktigt god fortsättning och ett Gott Nytt År!
 
 
KRAM

Om

Min profilbild

Mamma och fru som bor på landet i norra Sverige. Har en son och en dotter. Vi har en mindre gård där vi bor med våra 3 hästar, 2 kaniner och 2 katter. Drömmer mycket om inredning och husrenovering/husbygge. Fullt upp i livet! Följ gärna med på vår resa.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela